Unió Musical Beniarbeig
Unió Musical Beniarbeig 

Fes-te soci[a] de la Unió Musical Beniarbeig emplenant aquest formulari.

Què significa ser soci o sòcia? 

 

  • Afiliació a la Societat de la Unió Musical de Beniarbeig
  • Rebre periòdicamente informació de les activitats, concerts i audicions de la Unió Musical de Beniarbeig i la seua Escola de Música
  • Participació en totes les activitats i assemblees, així com en tots els drets que corresponen pels Estatus de la Societat:

a) Assistir a les Assemblees Generals amb dret a veu i vot.

 

b) Elegir i ser elegit per a llocs de representació i exercici de càrrecs directius.

 

c) A la participació en les activitats socials, en els equips de treball i assistència als actes culturals, musicals i recreatius que s’organitzen

 

d) A emprar els béns i serveis comuns de l’Associació.

 

e) A rebre informació adequada i suficient de la administració i gestió de la Junta Directiva.

 

g) A impugnar els acords dels òrgans de l’Associació que estime contraris a la Llei o als Estatuts. 

La Unió Musical Beniarbeig homenatja als seus socis en la segona edició del “Concert del Soci”

      Per segon any consecutiu, la Unió Musical Beniarbeig ha realitzat el Concert del Soci, una actuació que pretén posar en valor la figura dels socis de l’agrupació. Durant la presentació es va voler agrair públicament el suport que presten tots ells, no tan sols l’econòmic en forma de quotes, sinó també el de recolzament i participació en totes les activitats que duu a terme la banda de Beniarbeig. És per això que es va aprofitar per sortejar entre els socis dos entrades per a «El Fantasma de la Ópera» a Alcoi.

A més, com a novetat, la direcció del concert va estar a càrrec de Pasqual Salort, qui durant aquesta temporada exerceix com a substitut del director titular Filibert Mira. Salort és natural del Verger, on va començar la seua carrera musical, una intensa i llarga trajectòria musical que l’ha portat a formar-se com a docent, intèrpret i director, destacant la seua tasca en el terreny de la dolçaina.

Pel que fa al repertori interpretat, es va dividir en dues parts, en la primera les obres eren una representació d’alguns dels diferents ritmes i danses de la cultura occidental. En primer lloc, amb el pasdoble valencià Eduardo Borràs (Francisco Esteve, 1973), per continuar amb els ritmes grecs amb Greek Folk Dances (Franco Cesarini, 1961) i finalitzar el primer tram del concert amb Rikudim (Jan Van Der Roast, 1986), una peça inspirada en la tradició jueva.

Seguidament, la segona part va començar amb First Suite for Military Band en Mi ♭ (Gustav Holst, 1909), una de les primeres obres compostes per a banda, a continuació Il Giudizzio Universale (Camilo de Nardis, 1885), inspirada en el Rèquiem de Verdi. Per acabar, la banda va oferir com a bis Spanish Dance, de Dimitri Xostakóvitx.

Contacte:

Unió Musical Beniarbeig
c/ escoles 12
03778 BENIARBEIG (Alacant)

Telèfon: 652919920

Correus electrònics:

banda@uniomusicalbeniarbeig.es

bandademusicadebeniarbeig@gmail.com
 

Pròximes cites

Consulta la nostra agenda per vore les nostres actuacions.

www.uniomusicalbeniarbeig.es/agenda/

Enllaços d’interès