Unió Musical Beniarbeig
Unió Musical Beniarbeig 

El nostre director

Filibert Mira

 

Naix a Carcaixent. Inicia la seua trajectòria musical estudiant solfeig i clarinet a l’Escola de Música del seu poble, formació que continua al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i alConservatori Superior de València. També estudia la carrera de Mestre, especialitat musical, a la Universitat de València, i perfecciona el seu aprenentatge estudiant Direcció de Banda i Orquestra amb professors com ara Denis Ham, Jan Cober, Georges Pelivanian, Denis Ham, Miquel Rodrigo  A més a més, s’especialitza en sistemes pedagògics musicals com Kodaly, Dalcroce i Orff.La seua trajectòria com director d’orquestra s’inicia a 1988 quan assumeix la direcció de la banda Unió Musical d’Albaida. Aquest any comença un projecte de formació d’una banda a Miramar, fent la inauguració l’any 1991. Ha fet gires per la Comunitat Valenciana, Austria, Romania… i ha estat director de l’Orquestra de l’Horta, l’Orquestra de la Unió Musical de Llíria, la Banda i l’Orquestra de Quart de Poblet i la Banda Comarcal de la Safor.

Alhora ha estat professor d’orquestra al Conservatori Professional de Catarroja, al Conservatori de València i al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent.

Actualment dirigeix la Unió Musical Milamarina, la Unió Musical de Catarroja, La unió Musical Beniarbeig i és professor d’orquestra al Conservatori de Valencia.

 

Premis:

En octubre de 2011 rep el “Premi Euterpe de Gestió Musical” pel seu treball de millora de la gestió en escoles de musica “Coordinar en la Nube”.

A juliol de 2010 rep el primer premi de la secció Tercera al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València com director de la Unió Musical de Catarroja.

A novembre de 2008 rep el tercer premi al Certamen Internacional de la Ciutat de Múrcia com director de la Unió Musical de Catarroja.

A octubre de 2007 obté el segon premi al Certamen de la Comunitat Valenciana amb la Banda de la Unió Musical de Beniarbeig.

A 2007 guanya el primer premi d’aquest certamen, així com una menció d’honor. També rep el premi “Hermes al director” de la Federació de Societats Musicals Safor-Valldigna, i participa en un projecte Sócrates d’educació, fent una gira per Romania amb la Banda de Potries.

A 2004 i 2005 guanya el segon premi al Certamen de Bandes de la

Diputació d’Alacant, dirigint la Banda de la Unió Musical de Beniarbeig.

Contacte:

Unió Musical Beniarbeig
c/ escoles 12
03778 BENIARBEIG (Alacant)

Telèfon: 652919920

Correus electrònics:

banda@uniomusicalbeniarbeig.es

bandademusicadebeniarbeig@gmail.com
 

Pròximes cites

Consulta la nostra agenda per vore les nostres actuacions.

www.uniomusicalbeniarbeig.es/agenda/

Enllaços d’interès